Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tisztíthatóak  MyBamboo termékek?
A bambuszt tartalmazó részek miatt mosogatógépben nem tisztíthatók, csak kézi mosogatással. Kivételt képez az üveg infúzor (üveg része, tető nem.) 
 

Vásárolhatok saját emblémázott, logózótt terméket?

Mivel termékeink lógózása egyedi beégetéses módszerrel történik a fa anyagába így 100 db-os minimum rendelési mennyiségnél van lehetőség egyedileg lógózott termékekre. Néhány darabos rendeléseket (100 db alatt) kizárólag saját logóval (MyBamboo) tudunk szállítani.  

A megrendelt termékeket azonnal el tudom hozni a telephelyről?

A 2890 Tata, Fazekas utca 13. alatt irodánk található, ahol a bemutató termünkben előzetes időpont egyeztetést követően termékeink megtekinthetők, kézbe vehetők. Irodánkban kizárólag mintadarabok találhatók, árukészletet itt helyileg nem tartunk, áru átvételére csak előzetes megrendelés alapján van lehetőség.

Mennyibe kerül egy termék logózása?

100 db feletti rendelés esetén van egyedi lógózásra lehetőség. Egyedi rendelés esetén minden esetben előzetesen megvizsgáljuk, bemintázzuk a kívánt logót és csak jóváhagyás után indítjuk a rendelést. Sajnos a technológia (beégetéses lógózás) nem feltétlen alkalmas bármilyen logó elkészítésére, ezért elsősorban a szöveges logókat preferáljuk. A termékek emblémázási ára függ a a kért emblémázási formától, ezért az emblémázás árát mindig írásos árajánlatkérés alapján adjuk meg.

Mennyi idő alatt készül el egy emblémázott termék?

Egyedi rendelés esetén minden esetben a szállítási határidőre külön megállapodást kötünk, előre nem tudjuk megadni, csak a szükséges információk ismeretében. A jelenlegi COVID időszak tapasztalatai miatt ca. 2 hónapos átfutással kell egyedi rendelés esetén számolni.. 

Melyek a legnépszerűbb termékük?

A teainfúzor illetve a gyümölcsinfúzor úgy esztétikájában, mind funkciójában közkedveltnek számat. Ami a látványt illeti úgy az üveg infúzor nagyon egyedinek számít, de mint tudjuk ízlések és pofonok 🙂

Mit tegyek, ha árajánlatot szeretnék kérni?

Írjon egy emailt az szfriday@gmail.com címre, amelyben megadja a kiválasztott termék/ek megnevezését, darabszámát. Amennyiben emblémával szeretné, kérem csatolja a logót formátumban! Ez alapján elkészítjük a kért árajánlatot. Kérjük, hogy telefonszámát az ajánlatkérésbe adja meg, így az esetlegesen felmerülő egyéb költséget befolyásoló tényezőket hatékonyan le tudjuk egyeztetni.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.